Η καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), συνεχίζεται τη Δευτέρα 7 Ιουνίου με το νέο, εξειδικευμένο, on-line παιχνίδι γνώσεων για τον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1!

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση του παιχνιδιού για τον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2, η ψηφιακή ακαδημία Diabetes Quiz Academy εμπλουτίζεται με μια ακόμη εξειδικευμένη εκπαιδευτική επιλογή. Πρόκειται και πάλι για on-line παιχνίδι γνώσεων, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν παίζοντας, διασκεδάζοντας και αλληλεπιδρώντας με άλλους παίκτες.

Το «Βάζουμε Τρίποντο στον Διαβήτη Τύπου 1», που ξεκινά τη Δευτέρα θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις: Κατά τη διάρκεια της πρώτης (7-11 Ιουνίου) οι συμμετέχοντες θα λαμβάνουν στο κινητό ή το tablet τους εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με τον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1 και στη συνέχεια θα καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών συναφείς με το εκπαιδευτικό υλικό.

Στη δεύτερη φάση (12-20 Ιουνίου), οι παίκτες θα παίζουν online ο ένας εναντίον του άλλου και πάλι μέσω quiz γνώσεων σε ερωτήσεις συναφείς με τον Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1. Οι παίκτες που θα βρεθούν στην κορυφή της κατάταξης σε πόντους μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού θα κερδίσουν σημαντικά δώρα, τα οποία θα ανακοινωθούν το αμέσως προσεχές διάστημα.

Πώς μπορείς να συμμετέχεις;

Αν έχεις ήδη την εφαρμογή Diabetes Quiz Academy από την προηγούμενη φορά που συμμετείχες, μπορείς να ξεκινήσεις το παιχνίδι εισάγοντας τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Το Username που χρησιμοποίησες στην εγγραφή σου
  • Το Password που επέλεξες κατά την εγγραφή σου (αν δεν το θυμάσαι μπορείς να το επαναφέρεις μέσα από την εφαρμογή).

Αν δε συμμετείχες στην περσινή δράση της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, μπορείς να κατεβάσεις εύκολα την εφαρμογή σκανάροντας το διπλανό QR Code ή ακολουθώντας αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

Το «Βάζουμε Τρίποντο στην Υγεία» υλοποιείται με την υποστήριξη χορηγών. Χρυσός Χορηγός της δράσης μας είναι η Roche Diabetes και Αργυρός η Abbott Laboratories. Στους Υποστηρικτές της ενέργειας περιλαμβάνονται οι εταιρείες: Medtronic, Sanofi, ΒΙΑΝΕΞ, Menarini Diagnostics, ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ και Hemoglobe.

Δες στο παρακάτω βίντεο πληροφορίες για την εφαρμογή:

Μετάβαση στο περιεχόμενο