Μια ενδιαφέρουσα δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών του Πειραιά για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων στο κέντρο του Πειραιά, στην πλατεία Κοραή, την Παρασκευή 13 Ιουνίου από τις 10.00 έως τις 14.00.
Η συγκεκριμένη δράση είχε την υποστήριξη του Δήμου και του Ιατρικού Συλλόγου του Πειραιά.


Πολλές δεκάδες συμπολίτες μας πέρασαν από το περίπτερο του Συλλόγου, μετρήθηκαν , ενημερώθηκαν και πήραν οδηγίες και συμβουλές από ειδικούς επιστήμονες με σκοπό την πρόληψη του Διαβήτη και έλαβαν σχετικό ενημερωτικό υλικό.



“Στους προληπτικούς ελέγχους είχαμε την εθελοντική συμπαράσταση της κας Λίτσας Καραγιάννη, Επισκέπτριας Υγείας του Διαβητολογικού Κέντρου του Τζανείου Νοσοκομείου και της νοσηλεύτριας κας Βαρβάρας Χανιώτη.
Τη δραστηριότητα αυτή πλαισίωσε η αγαπητή μας γιατρός κα Ασημίνα Γανωτοπούλου, Παθολόγος – Διαβητολόγος .



Κοντά μας βρέθηκαν και εκπρόσωποι του Δήμου μας , μεταξύ των οποίων και ο Αντιδήμαρχος κος Δημήτρης Καρύδης.
Οι προληπτικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν με αναλώσιμα υλικά που μας προσέφερα για μια ακόμα φορά η Εταιρεία MENARINI DIAGNOSTICS, την οποία ευχαριστούμε θερμά και ιδιαίτερα τον κο Δημήτρη Βιτάλη.



Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τον Δήμαρχο μας κο Γιάννη Μώραλη, τον κο Νίκο Πλατανησιώτη, Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά για την άοκνη συμπαράσταση τους και τον Αντιδήμαρχο κο Καψοκόλη για τη συμβολή του στην πραγματοποίηση της δράσης.
Ήταν μια δράση που κέντρισε το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας και έτυχε ευρύτατης αποδοχής”, τόνισε η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα. Γκόλφω Γεμιστού.





