Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) σας ενημερώνει για τη διεξαγωγή πτυχιακής εργασίας με θέμα: «Μελέτη ποιότητας ζωής και ψυχολογικών παραγόντων σε άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη». Η εργασία πραγματοποιείται από τη φοιτήτρια του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Μέγκυ Γκίκα. Στόχος της πτυχιακής αυτής εργασίας είναι ο Σακχαρώδης Διαβήτης και τα ψυχοκοινωνικα, συμπεριφορικα και γνωστικά θέματα που παρουσιάζονται κατά της πορεία της σοβαρής αυτής χρόνιας πάθησης.

Για την επιτυχή διεκπεραίωση της πτυχιακής εργασίας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ερωτηματολογίου. Για να συμμετέχετε στην έρευνα πρέπει να είστε 18 ετών και άνω και να έχετε γνώση της ελληνικής γλώσσας. Η συμμετοχή σας είναι εθελοντική και ανώνυμη, ενώ ο αναμενόμενος χρόνος συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων είναι περίπου 15 λεπτά. Όπως σημειώνει η κ. Γκίκα, οι αυθόρμητες και ειλικρινείς απαντήσεις συμβάλλουν στην εγκυρότητα της έρευνας, ενώ επισημαίνει ότι δεν υπάρχουν σωστές και λάθος απαντήσεις, υπάρχουν απαντήσεις που εκφράζουν τον συμμετέχοντα περισσότερο τη δεδομένη στιγμή.

Όσοι πάσχετε από Σακχαρώδη Διαβήτη και επιθυμείτε να συμμετέχετε στην έρευνα, παρακαλούμε πατήστε σε αυτόν εδώ τον σύνδεσμο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σε σχέση με την έρευνα, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την ερευνήτρια στο e mail: mgkikapsychology@gmail.com

Skip to content