Skip to main content

Στην κατάμεστη και υπέρλαμπρη αίθουσα “Red 1925”, του Σταδίου Καραϊσκάκη, ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων έκοψε την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του!

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, για μια ακόμα φορά, ο Δήμαρχος της πόλης, κος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος αδιάλειπτα είναι αρωγός και συμπαραστάτης του έργου του Συλλόγου.  

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης πολλοί εκλεκτοί καλεσμένοι από την Πολιτική και Δημοτική Αρχή. Ανάμεσά τους οι Βουλευτές, κ.κ. Κώστας Κατσαφάδος και Γιάννης Μελάς, η Περιφερειακή Σύμβουλος κα Ευγενία Μπαρμπαγιάννη, οι Αντιδημάρχοι κα Νανά Γλύκα- Χαρβαλάκου και ο κος Δημήτρης Καρύδης, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης κος Παν. Χατζηπέρος, οι Σύμβουλοι του Δήμου Πειραιά κος Αλέξανδρος Καμαράτος και κος Γιώργος Βίτσας, η Προϊσταμένη Τμήματος Σχεδιασμού Παροχών – Τιμολόγησης Υγειονομικού – Ιατροτεχνολογικού Υλικού και ΣΕΔ του ΕΟΠΥΥ, κα Μαρία Πανουσοπούλου, η Γενική Γραμματέας της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, κα Μαρία Τριανταφύλλου , το Δ.Σ. και μέλη του Συλλόγου Διαβητικών Αθήνας,  καθώς και εκπρόσωποι Φορέων και Οργανώσεων της πόλης μας.

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης στον χαιρετισμό του τόνισε, πως ο Δήμος έχει αναπτύξει με τον Σύλλογο τα τελευταία χρόνια μια εποικοδομητική συνεργασία.  Ο Δήμαρχος Πειραιά, επίσης, επεσήμανε πως πρόκειται για έναν δραστήριο Σύλλογο με σημαντικό έργο στην πόλη του Πειραιά και με αξιόλογη προσφορά στους ανθρώπους με Σακχαρώδη Διαβήτη. Στη συνέχεια, ο κ. Μώραλης ανέφερε πως η άριστη συνεργασία του Δήμου Πειραιά και του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων θα έχει την ίδια καλή συνέχεια και ο ίδιος θα συνεχίσει να στηρίζει τις δράσεις και το έργο του Συλλόγου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων κα Γκόλφω Γεμιστού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και καλωσορίζοντας τον Δήμαρχο της πόλης, τον ευχαρίστησε για τη σημαντική συμβολή του στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης και, μεταξύ άλλων, ανέφερε πως στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Γιάννη Μώραλη, ο Σύλλογος έχει βρει έναν σπουδαίο συμπαραστάτη, έναν πολύτιμο υποστηρικτή στο έργο και στις δράσεις του.

«Είναι τιμή και χαρά για εμάς η άριστη συνεργασία  που έχουμε με τον Δήμαρχο και πιστεύουμε ότι αυτή η συνεργασία θα έχει την ίδια συνέχεια και στο μέλλον. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για την παραχώρηση της αίθουσας και για τη στήριξη, που προσφέρει με περισσή προθυμία  στον Σύλλογό μας», τόνισε η κα Γεμιστού, η οποία στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του Συλλόγου και ολοκλήρωσε την ομιλία της με έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων και των ενημερωτικών εκδηλώσεών του.

Στη συνέχεια και μετά την ευλογία της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Πανοσιολογιότατο πατέρα Αυγουστίνο, παρέδωσε τη σκυτάλη στη μουσική μπάντα που ανέλαβε την ψυχαγωγία των καλεσμένων του Συλλόγου.

Ο υπέροχος χώρος, η ζεστή φιλοξενία, οι όμορφες μελωδίες, η απίστευτη προσέλευση των μελών που κατέκλυσαν κυριολεκτικά τον χώρο, η χαρούμενη διάθεση όλων μας, ήταν κάποια από τα συστατικά που έκαναν την εκδήλωσή μας μοναδική!

Τα χαμόγελα και η χαρά των μελών μας γέμισε με χαρά και ικανοποίηση και τη δική μας ψυχή!

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον υπεύθυνο του χώρου κο Σταύρο Παππά για την υπέροχη φιλοξενία και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο, κο Γιάννη Μώραλη για την παρουσία του και κυρίως για την πολύτιμη συμβολή του στην όμορφη και ξεχωριστή εκδήλωσή μας, καθώς και για τη συνεχιζόμενη στήριξη που προσφέρει με περίσσεια καρδιάς και ενδιαφέροντος στον Σύλλογό μας.

Τέλος εκφράζουμε τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μας στον κο Βαγγέλη Μαρινάκη για την παραχώρηση του μοναδικού, για κάθε Πειραιώτη, χώρου, του “Red 1925”.

Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση που την απολαύσαμε πραγματικά και εμείς και τα εκατοντάδες μέλη μας, που την πλαισίωσαν δυναμικά!

Η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων εύχονται σε όλους καλή χρονιά, με υγεία και ψυχραιμία!

Δείτε παρακάτω φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

Leave a Reply

Μετάβαση στο περιεχόμενο