Μια σημαντική εκδήλωση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Δράμας στις 15 Οκτωβρίου 2017 με θέμα: «23 Χρόνια Σύλλογος Διαβητικών Ν. Δράμας».
Με απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου και θέλοντας να θυμίσουμε στον κόσμο του Ν. Δράμας τη συμβολή του Συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια, στις 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη εκδήλωση στο Θεατράκι της Αγίας Βαρβάρας, μια περιοχή που όλοι, ντόπιοι και επισκέπτες, χαρακτηρίζουν ως «μαγική συνοικία», ένας χώρος από αιωνόβια πλατάνια πολλά νερά και πλούσια βλάστηση, που χαρίζει στον επισκέπτη απέραντη ομορφιά και γαλήνη.

Το Θεατράκι ήταν κατάμεστο από τα μέλη του Συλλόγου και από όλους τους πολίτες της πόλης της Δράμας. Η εκδήλωση με τίτλο «23 Χρόνια Σύλλογος Διαβητικών Ν. Δράμας» αφορούσε όλες τις δράσεις του Συλλόγου στις οποίες περιλαμβάνονται οι Διημερίδες, οι Ημερίδες, τα Εκπαιδευτικά Μαθήματα, τα Σεμινάρια σε όλους τους ένστολους της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δράμας, στους Εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στους Υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, οι συνεχείς Εκπαιδευτικές Εξορμήσεις που κάνει ο Σύλλογος σε όλους τους Δήμους και τα Τοπικά Διαμερίσματα του Ν. Δράμας, οι Διαδραστικές Εκδηλώσεις που πραγματοποιεί για την Πανελλήνια, αλλά και την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη, οι δράσεις μαζί με τις Υπηρεσίες του Δήμου Δράμας, όπως είναι η Κοινωνική Υπηρεσία ΚΑΠΗ, τα ΚΗΦΗ, οι διαδραστικές Προφεστιβαλικές Εκδηλώσεις, τα Ελευθέρια , η Ονειρούπολη, η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της χώρας.

                            .

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πόλυ Τορούνογλου έκανε πλήρη αναφορά στο κοινό για όλες αυτές τις δράσεις του Συλλόγου και βέβαια παρουσιάστηκε Έκθεση Φωτογραφικού Υλικού, Αφισών, αλλά και διανεμήθηκαν έντυπα ενημερωτικά φυλλάδια. Μετά το πέρας της πρωτότυπης αυτής Εκδήλωσης ακολούθησε μέτρηση σακχάρου αίματος, όπως και σε κάθε Εξόρμηση του Συλλόγου που τις πραγματοποιούν οι νοσηλεύτριες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Παράρτημα Δράμας.

Την Εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Παθολόγος-Διαβητολόγος Γενικός Δ/της του Κέντρου Αποκατάστασης «ΑΝΑΒΙΩΣΗ», στους Σιταγρούς Δράμας, κ. Κωνσταντίνος Γεωργηεφένδης, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, τοπικοί σύμβουλοι και φορείς της πόλης.
Το μήνυμα που δώσαμε ήταν ότι οι Σύλλογοι Χρονίως Πασχόντων αγωνίζονται και διεκδικούν τα δικαιώματα όλων των ατόμων με χρόνια πάθηση, όπως είναι ο Διαβήτης, στην Υγεία. Δεν θα πρέπει άλλωστε να λησμονούμε ποτέ ότι ο Εθελοντισμός, είναι Προσφορά Αγάπης.

      

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...