Σημαντική διάκριση απέσπασε για δεύτερη συνεχή χρονιά η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) στα Healthcare Business Awards.

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ τιμήθηκε με το βραβείο Bronze στην κατηγορία: «Σύλλογοι Ασθενών: Δράσεις με στόχο την ενημέρωση/ευαισθητοποίηση/πρόληψη».

Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, εκτός από χαρά για τη διάκριση της Ομοσπονδίας μας στο σημαντικό αυτό θεσμό, αισθάνονται μεγάλη ευθύνη απέναντι σε όλα τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη. Συνεχίζουμε όλοι μαζί δυναμικά μέσα από παρεμβάσεις ώστε να προστατέψουμε τα δικαιώματα των ατόμων με διαβήτη στην υγεία, την εκπαίδευση, την εργασία.

Παράλληλα, μέσα από μία σειρά δραστηριοτήτων και μέσα από το διαδίκτυο, αγωνιζόμαστε για την ευαισθητοποίηση του γενικότερου πληθυσμού, την ενημέρωση των ατόμων με διαβήτη, των οικογενειών τους, αλλά και όλων των πολιτών για το τι είναι ο σακχαρώδη διαβήτης, ενώ πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με τους Συλλόγους μας σε όλη την Ελλάδα, εκπαιδευτικά μαθήματα στα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη. 

 

Η τιμητική αυτή διάκρισή μας στα βραβεία Healthcare Business Awards μας χαροποιεί και μας γεμίζει ακόμη περισσότερη δύναμη σε πείσμα των καιρών να συνεχίσουμε το σημαντικό αυτό έργο μας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την Αντιπρόεδρο της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, κ. Γκόλφω Γεμιστού, να παραλαμβάνει το βραβείο:

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...