Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά» συμμετέχει στο Run Greece, με απώτερο σκοπό να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει όλους τους πολίτες για το σακχαρώδη διαβήτη.

Ο ερασιτέχνης αθλητής και άτομο με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1, Νίκος Λαμπούλης, ο οποίος είναι ο πρώτος «πρεσβευτής» της ομάδας με κεντρικό σύνθημα «Run to Change Diabetes», αναμένεται να δώσει το παρών και στην Πάτρα. Μαζί του αναμένεται να τρέξει και ο νέος «πρεσβευτής» της ομάδας, επίσης άτομο με σακχαρώδη διαβήτη Τύπου 1, Αλέξανδρος Χριστοδούλου και ερασιτέχνης τριαθλητής.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν στον αγώνα, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του συλλόγου 6934030028 έως την Παρασκευή έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2017. Το κόστος συμμετοχής καλύπτεται από την εταιρεία Novo Nordisk! Παράλληλα, εξασφαλίσαμε για τους συμμετέχοντες σχετική τεχνική μπλούζα με το σύνθημα Run to Change Diabetes.

Τα στοιχεία που χρειάζονται για την εγγραφή είναι: όνομα, επίθετο, πατρώνυμο, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο και μέγεθος μπλούζας.

Ας τρέξουμε όλοι μαζί για να αλλάξουμε το ΔΙΑΒΗΤΗ!

 

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...