Το Σαββάτο 3 Μαρτίου 2018 ,στις 17:00 στο cafe Μόλος στην Αγίου Νικολάου, ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ», έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κα Βασιλική γούλα,στην σύντομη ομιλία της, ευχαρίστησε θερμά όλους όσους παρευρέθησαν, ανακοίνωσε μερικές από τις εξελίξεις για το σακχαρώδη διαβήτη που ήρθαν με την έλευση της νέας χρονιάς και προέτρεψε στην ενότητα των μελών για την πιο γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που μπορεί να προκύπτουν καθημερινά στα άτομα που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη.

Επίσης στο χώρο το Διοικητικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει φέτος να διοργανωθεί bazzar από το Φωτεινό Αστέρι υποστηρίζοντας έτσι το έργο του και η Πρόεδρος του συλλόγου «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ», τόνισε ότι : «Είναι άσχημο να υπάρχουν μικρά παιδιά που να μην μπορούν να νιώσουν την χαρά μιας γιορτής επειδή η κρίση επέλεξε να τα φέρει μαζί με τις οικογένειες τους σε αυτή την κατάσταση και ότι θα πρέπει όλοι να αναλογιστούμε το πόσο εύκολο είναι να βρεθεί ο καθένας μας σε αυτή τη θέση».

Την κοπή πίτας τίμησαν με την παρουσία τους: Ο πατήρ Ιωάννης Δημητρόπουλος εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ.Χρυσοστόμου ,ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος κος Απόστολος Κατσιφάρας, ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Υγείας & Αλληλεγγύης κος Αντώνης Χαροκόπος, η κα Μαρία Κοτσώρη εκπρόσωπος της Αστυνομική Διεύθυνσης Αχαΐας, η κα Ελένη Ζαπάντη εκπρόσωπος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του Παραρτήματος της Πάτρας, η κα Λιολιώ Κολυπέρα Πρόεδρος του συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, η κα Μάχη Σαλαμαλίκη Πρόεδρος του συλλόγου Ε.Λ.Ε.Α.Ν.Α Πάτρας, η κα Αδαμαντία Δημοπούλου εκπρόσωπος του συλλόγου «ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΑΧΑΙΑΣ», η κα Σίσσυ Αυγερινού Πρόεδρος του «INNER WHEEL EUROPEA ΠΑΤΡΑΣ», η κα Άντα Ρεμούντη Αντιπρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ», η κα Φωτεινή Συριοπούλου Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων, ο κος Μίλτος Λάγιος Πρόεδρος της ΠΕΤ-ΟΤΕ ΑΧΑΙΑΣ & ΖΑΚΥΝΘΟΥ, η κα Μαρισέα Δίνια από το Λύκειο Ελληνίδων, η κα Φωτεινή Κούβελα Ποδίατρος και ο κος Σώρρας Κωνσταντίνος Ενδοκρινολόγος –Διαβητολόγος του Νοσοκομείου Αγίου Ανδρέα Πατρών. Επίσης παρευρεύθησαν μέλη του Συλλόγου Ατόμων με Διαβήτη Νομού Αιτωλοακαρνανίας «Γλυκιά Οικογένεια».

Το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη και τους φίλους του που παρευρέθησαν και στήριξαν την κοπή πίτας του συλλόγου «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» και ιδιαίτερα τον κο Χρήστο Γιαννίκα για την προσφορά της βασιλόπιτας, την εταιρεία SUPERFAST FERRIES για το μεγάλο δώρο που προσέφερε αλλά και όλους τους καταστηματάρχες που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγορά υπέρ της ενίσχυσης του συλλόγου. Η τυχερή του φλουριού ήταν η γλυκιά μας φίλη Σπυριδούλα Ζαχρήστου και η τυχερή του ταξιδιού Πάτρα -Ιταλία το μέλος μας κα Ιωάννα Μαρούτα!!


 

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...