Η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για το Σακχαρώδη Διαβήτη διοργανώνει φέτος για δεύτερη συνεχομένη χρονιά ποδηλατοδρομία με στόχο την ενίσχυση του μηνύματος για την αντιμετώπιση του Διαβήτη μέσα από την καθημερινή άσκηση.

Η ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και ώρα 13:00. Διαδρομή: (αφετηρία) Makedonia Palace – Μέγαρο Μουσικής – Λ. Πύργος – Makedonia Palace. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Η ποδηλατοδρομία διοργανώνεται στο πλαίσιο 31ου Πανελληνίου Ετησίου Συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί από τις 8 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017 στο Makedonia Palace στη Θεσσαλονίκη.

Της ποδηλατοδρομίας θα προηγηθεί στο ξενοδοχείο Makedonia Palace από τις 11:00 μέχρι και τη 13:00 Ενημερωτική Ημερίδα για το κοινό με θέμα «Επιτυγχάνοντας με τον Σακχαρώδη Διαβήτη», στη διάρκεια της οποίας οι καλεσμένοι ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους γύρω από το Σακχαρώδη Διαβήτη, εξηγώντας πώς ο Σακχαρώδης Διαβήτης δεν έχει σταθεί εμπόδιο στη καθημερινότητά τους και στην επίτευξη των στόχων τους.

Δείτε το πρόγραμμα της δράσης εδώ

Δείτε το πρόγραμμα της Ενημερωτικής Ημερίδας εδώ

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...