Επιστολή προς τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλη Κικίλια, με θέμα: «Τοποθέτηση της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ σχετικά με το σχόλιο σε ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου κου Γιώργου Τράγκα», απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ).

Στην επιστολή της η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, με αφορμή αυτό το γεγονός, επισημαίνει ότι είναι απαράδεκτος ο σχολιασμός που έγινε από δημόσιο βήμα και χωρίς τη συγκατάθεση του κου Τράγκα, σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο εν λόγω δημοσιογράφος. Ένα σχόλιο που δεν είχε καμία θέση στη συζήτηση που γινόταν, μια και το θέμα της ήταν πολιτικό.

Ο κος Τράγκας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δημόσια παραδέχτηκε, χωρίς να κρυφτεί και να ντραπεί, ότι πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη. Παράλληλα, ως δημοσιογράφος όλα αυτά τα χρόνια έχει αναδείξει ζητήματα και προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη στην καθημερινότητά τους στην προσπάθειά τους να διαχειριστούν την πάθησή τους.

Ως πολιτικό πρόσωπο, τονίζει η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, “θα περιμέναμε από εσάς να αναδείξετε αυτά τα ζητήματα που υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια στη χώρα και έχουν ενταθεί από την αρχή της οικονομικής κρίσης έως και σήμερα”. 

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, όπως αναφέρει στην επιστολή της, αναμένει από τον κ. Κικίλια να ζητήσει δημόσια συγνώμη για το αδόκιμο σχόλιο και τίθεται στη διάθεσή του για να τον ενημερώσει διεξοδικά για τη δύσκολη καθημερινότητα που περνά ένας άνθρωπος με σακχαρώδη διαβήτη στην Ελλάδα του 2017.

Διαβάστε την επιστολή εδώ

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...