Την πρώτη eμερίδα για το 2020 διοργανώνει η ενημερωτική ιστοσελίδα υγείας Iatronet.gr με θέμα: «ΔΙΑΒΗΤΗΣ: Σύγχρονες προσεγγίσεις», η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά στις 20 Ιουνίου 2020.

Στόχος της Ημερίδας είναι η εκπαίδευση και ενημέρωση για τις σύγχρονες προσεγγίσεις στον Σακχαρώδη Διαβήτη, τα νέα δεδομένα και τις έρευνες. Η επιστημονική επιμέλεια της εκδήλωσης έχει γίνει από τον δρα Ανδρέα Μελιδώνη, Συντονιστή-Διευθυντή του Διαβητολογικού Τμήματος του METROPOLITAN HOSPITAL.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί απευθείας  με live – streaming, λόγω των  έκτακτων συνθηκών, μέσω της σελίδας της https://www.iatronet.gr/vimata-asthenon, ενώ θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα της Ημερίδας:

10.00-10.20 Προδιαβήτης: Ορισμός, επικινδυνότητα, παρεμβάσεις – Ομιλήτρια Τρικκαλινού Αικατερίνη, Επιμελήτρια Παθολόγος – Διαβητολόγος

10.20-10.35 Λιπώδες Ήπαρ και μεταβολικό σύνδρομο – Ομιλητής Ιωάννης Κάππος, Φαρμακοποιός

10.35 -10.50 Σακχαρώδης Διαβήτης: Η μεταβολική μάστιγα  του 21ου αιώνα. Σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις – Ομιλητής Ανδρέας Μελιδώνης, Συντονιστής-Διευθυντής Διαβητολογικού Τμήματος METROPOLITAN HOSPITAL

10:50-11.10 Η καθημερινότητα των ατόμων με διαβήτη: Προβλήματα, ανάγκες, οι νέες προκλήσεις στην εποχής της πανδημίας – Ομιλήτρια Μαρία Τριανταφύλλου, Γενική Γραμματέας της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.

11.10-12.00 Συζήτηση και ερωτήσεις κοινού

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...