Η Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. για 7η συνεχή χρονιά διοργανώνει, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη (14η Νοεμβρίου), την εκδήλωση «Διαβητικό» Χωριό.

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στην Αθήνα στις 4 – 5 Νοεμβρίου 2017 στην πλατεία Κοτζιά (εδώ).

Στο χώρο της πλατείας θα στηθούν, όπως και κάθε χρόνο, θεματικές «γειτονιές» (κατάλληλα προσαρμοσμένες τέντες), όπου θα πραγματοποιούνται ποικίλες εκδηλώσεις με εκπαιδευτικό, διαδραστικό περιεχόμενο και διάφορα happenings από το πρωί έως το απόγευμα και για τις δύο μέρες.

Οι «θεματικές» γειτονιές περιλαμβάνουν τον Παιδότοπο, τον Αυτοέλεγχο, τη Διατροφή, τις Προληπτικές Εξετάσεις, τη Διαδραστική Εκπαίδευση και τις Γυμναστικές Δραστηριότητες.

Η Διαδραστική Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί εντός της πλατείας σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, με κεντρικά θέματα: 

  1. Νοσηλευτική υποστήριξη των ανθρώπων με διαβήτη 
  2. Διατροφικές συνήθειες 
  3. Ψυχολογία και συναισθήματα 

Εκπαιδευτές και εξειδικευμένοι επαγγελματίες υγείας (Νοσηλευτές, Διατροφολόγοι, Ψυχολόγοι), θα αναπτύξουν σε κάθε ένα από τα παραπάνω 5 έως 6 θεματικές ενότητες, οι οποίες έχουν οριστεί από την Επιστημονική Επιτροπή, και μαζί με τα άτομα με διαβήτη θα συζητήσουν και θα λύσουν κάθε είδους απορίες. 

Η συμμετοχή στη Διαδραστική Εκπαίδευση είναι δωρεάν!

Λόγω περιορισμένων θέσεων (20 θέσεις σε κάθε θεματική ενότητα), μπορείτε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο 6942535280 ή με προσωπικό μήνυμα (inbox) στο facebook της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. https://www.facebook.com/glikosplanitis/ ή στο e-mail: amchatziaggelidou@hotmail.gr, αποστέλλοντας: ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail, 2 θεματικές ενότητες, τις οποίες επιθυμείτε να παρακολουθήσετε, όπως επίσης και την ημέρα και την ώρα. 

Δηλώστε συμμετοχή στη σελίδα της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ στο facebook “Γλυκός Πλανήτης – ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ”:

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν:


Μην λείψει κανείς!

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...