Μετά την πίεση της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ και όλων των ανθρώπων με σακχαρώδη διαβήτη και θέλοντας να αποφύγει το πολιτικό κόστος, η Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ δέχτηκε τελικά να μας συναντήσει ορίζοντάς μας εσπευσμένα ραντεβού για τις 20 Ιουλίου στις 9:30 πμ, παρόλο που από εμάς, όπως είναι ήδη γνωστό, είχε ζητηθεί ραντεβού για τις 27 Ιουλίου.

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ είναι εδώ σύσσωμη, έχοντας κάτω από την ομπρέλα της όλους τους συλλόγους μέλη της, αλλά και τα διαδικτυακά φόρουμ, όπως επίσης και κάθε άνθρωπο με σακχαρώδη διαβήτη σε αυτή τη χώρα.

Αποδεχτήκαμε το ραντεβού για τις 20 Ιουλίου, προκειμένου να τεθούν επί τάπητος όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη με τον ΕΟΠΥΥ.

Τα στενά χρονικά περιθώρια τα οποία επέβαλλε ο ΕΟΠΥΥ γι’ αυτή τη συνάντηση, παρόλο που η επιστολή με το αίτημά μας στάλθηκε στον Οργανισμό στις 5/7/2017 (Αρ. Πρωτ.:  352) και μόλις σήμερα μας ενημέρωσαν για το μεθαυριανό ραντεβού στις 20 Ιουλίου, δεν μας πιάνει εξ’ απήνης και δεν θα μας σταματήσει τίποτα από το να γίνει το συγκεκριμένο ραντεβού και να δοθεί επιτέλους λύση στα προβλήματα που ο ίδιος ο ΕΟΠΥΥ δημιούργησε στα άτομα με διαβήτη.

Στο ραντεβού εκτός από τους εκπροσώπους της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, θα παραβρίσκονται και εκπρόσωποι των διαδικτυακών φόρουμ για το διαβήτη.

Η ΠΟΣΣΣΑΣΔΙΑ καλεί όλους εσάς, άτομα με σακχαρώδη διαβήτη και γονείς παιδιών με σακχαρώδη διαβήτη, να είστε δίπλα μας στις 20 Ιουλίου στις 9:00 πμ έξω από τον αυλόγυρο του ΕΟΠΥΥ (Αποστόλου Παύλου 12, Μαρούσι) για να διεκδικήσουμε όλοι μαζί με αξιοπρέπεια το αδιαφιλονίκητο δικαίωμά μας στην υγεία μας.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου εδώ

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...