Δελτίο Τύπου με θέμα: «Απαράδεκτη η συμπεριφορά του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στο δημοσιογράφο Γεώργιο Τράγκα» απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ).

Στο δελτίο Τύπου η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ επισημαίνει ότι θεωρεί απαράδεκτο το συγκεκριμένο σχόλιο του κου Κικίλια και μάλιστα σε συζήτηση, η οποία ήταν πολιτικού περιεχομένου και δεν υπήρχε κανένας εμφανής λόγος να σχολιαστεί το συγκεκριμένο θέμα. Ο κος Τράγκας είναι από τους ανθρώπους που έχει δηλώσει ότι πάσχει από σακχαρώδη διαβήτη, χωρίς να το κρύψει και να ντρέπεται γι’ αυτό και μάλιστα, στο μέγεθος των δυνατοτήτων του, έχει πολλές φορές αναδείξει θέματα και προβλήματα που σχετίζονται με το σακχαρώδη διαβήτη και τη δύσκολη καθημερινότητα των πασχόντων.

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ θεωρεί αδιανόητο, πόσω μάλλον από ένα πολιτικό πρόσωπο και δη γιατρό, να σχολιάζεται με οποιονδήποτε τρόπο η παρουσία του σακχαρώδη διαβήτη στη ζωή ενός ανθρώπου, χωρίς τη δική του συγκατάθεση, ακόμη και αν αυτό γίνεται με τις καλύτερες προθέσεις. Ειδικότερα δε όταν αυτό γίνεται στα πλαίσια μίας πολιτικής κουβέντας και ένας τέτοιου είδους σχολιασμός δεν χωράει πουθενά.

“Αναμένουμε από τον κο Κικίλια να ζητήσει συγνώμη για το αδόκιμο σχόλιό του και είμαστε στη διάθεσή του για να τον ενημερώσουμε διεξοδικά για τη δύσκολη καθημερινότητα που περνά ένας άνθρωπος με σακχαρώδη διαβήτη στην Ελλάδα του 2017” καταλήγει η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου εδώ

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...