Η ποσότητα και η ποιότητα των υδατανθράκων καθορίζουν σημαντικά τα επιπεδα της γλυκόζης μετά από ένα γεύμα. Σε ό,τι αφορά το περιεχόμενο σε φυτικές ίνες, δεν είναι ξεκάθαρο αν οι διαλυτές φυτικές ίνες από τρόφιμα ή συμπληρώματα έχουν διαφορετική επίδραση στη μεταγευματική γλυκόζη.

Για το λόγο αυτό ερευνητές από τη Βραζιλία επιχείρησαν να «ρίξουν φως» στην επίδραση των διαλυτών φυτικών ινών από τρόφιμα ή συμπληρώματα στη μεταγευματική γλυκόζη και την ινσουλίνη.

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!


Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...