Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) θα ήθελε να ενημερώσει όλα τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, πως, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε, οι διαδικασίες για την ένταξη του συστήματος στιγμιαίας παρακολούθησης γλυκόζης – libre στον Κανονισμό του Οργανισμού, βρίσκονται σε εξέλιξη.

Από την πρώτη στιγμή μέχρι και σήμερα η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ παρακολουθεί στενά το θέμα, απαιτεί και διεκδικεί αδιάλειπτα την ένταξη του συστήματος στιγμιαίας παρακολούθησης γλυκόζης libre στον κανονισμό του ΕΟΠΥΥ, έχοντας ως γνώμονα την απρόσκοπτη πρόσβαση των ατόμων με διαβήτη στις σύγχρονες τεχνολογίες και κατ’ επέκταση τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Οι διαδικασίες για την ένταξη και την αποζημίωσή του από τον ΕΟΠΥΥ απαιτούν, όπως αποδεικνύεται, χρόνο για να ολοκληρωθούν.

Η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ με όλες τις εκάστοτε απαιτούμενες ενέργειες εμμένει και θα επιμένει προς αυτή την κατεύθυνση, έχοντας και στην προσπάθειά της αυτή, τη στήριξη της ΕΣΑμεΑ, του τριτοβάθμιου συνδικαλιστικού οργάνου της, μέσω του εκπροσώπου της στο Δ.Σ. του ΕΟΠΥΥ.

Για οτιδήποτε νεότερο υπάρξει σχετικά με το ανωτέρω θέμα, αλλά και όλα τα θέματα που απασχολούν το χώρο του Διαβήτη, θα υπάρξει άμεση ενημέρωση με ανακοινώσεις ή αναρτήσεις στην ιστοσελίδα μας.

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...