Σύλλογοι της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων - Συλλόγων ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ.), ιδρύθηκε στις 31 Μαΐου 1997 από 4 πρωτοπόρους συλλόγους, το Σύλλογο Διαβητικών Πειραιά και Νήσων, το Σύλλογο Νέων Ελλήνων Διαβητικών Αθήνας, το Σύλλογο Διαβητικών Δράμας και την Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Διαβητικών Παιδιών και Εφήβων Μαγνησίας. Σήμερα έχει στη δύναμή της 25 πρωτοβάθμια σωματεία, με περισσότερα από 27.000 εγγεγραμμένα και ενεργά μέλη, εκπροσωπώντας τη συντριπτική πλειοψηφία των ενεργών πολιτών με Σ.Δ..

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ &ΕΦΗΒΩΝ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Το 1996 ύστερα από πρωτοβουλία μερικών γονέων των οποίων τα παιδιά πάσχουν από νεανικό διαβήτη, ιδρύθηκε στο Βόλο σωματείο με την επωνυμία Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Διαβητικών Παιδιών Και Εφήβων Ν.Μαγνησίας.

Ο Σύλλογος Διαβητικών Κρήτης

Ο Σύλλογος Διαβητικών Κρήτης ιδρύθηκε το 1994 με αρχική ονομασία «Πανκρήτιος Σύλλογος αγώνος κατά του Διαβήτη» με έδρα το Πέραμα Ρεθύμνης και αργότερα παράρτημα στα Χανιά.

Ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Δράμας

Ο Σύλλογος Διαβητικών Νομού Δράμας ιδρύθηκε το 1995, με σκοπό την ενημέρωση και σύσφιξη των μεταξύ σχέσεων των ατόμων που πάσχουν από Σακχαρώδη Διαβήτη και των οικογενειών τους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Ο Σύλλογος Γονέων και Διαβητικών Ν. Καστοριάς, ιδρύθηκε το 1998 και αριθμεί 150 μέλη. Έγινε με τη βοήθεια της Κας Κατερίνας Κουλουρίδου, η οποία από τότε ήταν πάντα στο πλευρό μας.

Σύλλογος Διαβητικών Ν. Θεσ/νίκης 'Αγ.Δημήτριος'

Ο Σύλλογος Διαβητικών Ν.Θεσσαλονίκης "Αγ.Δημήτριος" ιδρύθηκε το 2000. Έκτοτε ανταποκρίνεται στις ανάγκες των Διαβητικών του Νομού Θεσσαλονίκης.

Σύλλογος διαβητικών Ν. Κιλκίς 'Δύναμη για ζωή'

Από τον Απρίλιο του 2004 έχει συσταθεί και ξεκινήσει τις εργασίες του ο Σύλλογος Διαβητικών Ν. Κιλκίς. Ο Σύλλογος μέχρι σήμερα απαρτίζετε από 280 ενεργά μέλη.

Σύλλογος Διαβητικών Ν.Μεσσηνίας «ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ «ΓΛΥΚΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑ» Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Γρ. 33 24100 – ΚΑΛΑΜΑΤΑ τηλ.: 27210-97252/86955

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΝΗΣΩΝ

Σελίδες: Επόμενη

Εκδηλώσεις

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ


Περιοδικό “Γλυκιά Ζωή”

Τεύχος 95 - Ιανουάριος - Φεβρουάριος

Τεύχος 95 - Ιανουάριος - Φεβρουάριος

Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε το περιοδικό της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. στο σπίτι επικοινωνήστε μαζί μας. Το περιοδικό διανέμεται και στους τοπικούς συλλόγους μέλη της Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ. σε όλη την Ελλάδα.

Υποστηρικτές