Από τις 11 έως τις 13 Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί φέτος το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διοίκηση, τα Οικονομικά και τις Πολιτικές της Υγείας, ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σημαντικά συνέδρια στο πεδίο των επιστημών και της έρευνας υπηρεσιών υγείας.

Το 14ο Συνέδριο με τίτλο «Τεκμηριωμένη πολιτική στην Υγεία και την Ιατρική Περίθαλψη» διοργανώνεται από την Ελληνική Επιστημονική Εταιρεία Οικονομίας & Πολιτικής της Υγείας (ΕΕΕΟΠΥ) με συνδιοργανωτή τον Τομέα Οικονομικών της Υγείας της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας.

Όλοι οι φορείς του υγειονομικού τομέα, καθώς επίσης και επαγγελματίες υγείας, επιστήμονες από τις κοινωνικές, οικονομικές και ανθρωπιστικές σπουδές, δημόσιοι λειτουργοί, εκπρόσωποι επιστημονικών φορέων και πανεπιστημίων προσκαλούνται, όπως κάθε χρόνο, να συνδράμουν στην επιστημονική διοργάνωση και υποστήριξη του Συνεδρίου, αλλά και να συμμετάσχουν στις εργασίες του.

Στις 13 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 12:30, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), κ. Χρήστος Δαραμήλας, θα προεδρεύσει μαζί με τον κ. Ηλία Μυγδάλη, στο επιστημονικό τραπέζι με τίτλο: «Δεδομένα του πραγματικού κόσμου στη λήψη αποφάσεων στην πολιτική υγείας: Το παράδειγμα του Διαβήτη» (αίθουσα OLYMPIA Α).

Δείτε το πρόγραμμα του τριήμερου συνεδρίου εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο εδώ

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...