Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Niagara στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης έχουν αναπτύξει μια νέα τεχνολογία, τη λεγόμενη χολιστοσομία, με τη βοήθεια της οποίας κάλυψαν το χάπι με λίπος. Αυτό το λίπος προστατεύει το χάπι ινσουλίνης από τα οξέα του στομάχου. Έτσι δεν διασπάται στο έντερο και περνά αλώβητο στην κυκλοφορία του αίματος.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...