Όταν τα ζυμαρικά κρυώνουν, το σώμα σας τα χωνεύει διαφορετικά, απορροφώντας λιγότερες θερμίδες και προκαλώντας μικρότερη αύξηση της γλυκόζης του αίματος.

Ακόμα καλύτερα, τα ξαναζεσταμένα μακαρόνια μειώνουν κιόλας αυτή την αύξηση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα κατά 50%!

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουν, ότι τα ζυμαρικά δεν… ενδείκνυνται ακριβώς στις δίαιτες, αλλά όσο περίεργο και αν ακούγεται, αν τα αφήνετε να κρυώσουν και τα ξαναζεστάνετε θα πάρετε πολύ λιγότερες θερμίδες! Ο Michael Mosley από το BBC News αποφάσισε να ερευνήσει αυτό το απίστευτο θέμα.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ

 

 

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...