Μία στιγμή είναι αρκετή για να αλλάξει τη ζωή ενός ανθρώπου. Τον τρόπο ζωής του, την καθημερινότητά του, καθώς και το χαρακτήρα του.

Μια τέτοια στιγμή αποτελεί και η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων μιας ιατρικής εξέτασης. Στο άκουσμα του σακχαρώδη διαβήτη, οι αντιδράσεις ποικίλλουν, με τους περισσότερους να αισθάνονται, μεταξύ άλλων, φόβο, θλίψη, άγχος και ανησυχία.

Πώς είναι όμως να ζει κάποιος με τη συγκεκριμένη ασθένεια; Πόσο αλλάζει και επηρεάζει τον τρόπο ζωής του πάσχοντα;

Η γιατρός και πάσχουσα από σακχαρώδη διαβήτη, κ. Έλενα Βακάλη, μιλάει στο www.vradini.gr και στον δημοσιογράφο Θοδωρή Τρυποσκιάδη για την καθημερινότητά της με την ασθένεια.

Η κ. Έλενα Βακάλη διαγνώστηκε με διαβήτη σε εφηβική ηλικία. Σήμερα είναι ειδικευόμενη παθολόγος στον «Ερυθρό Σταυρό», έχοντας ως όνειρο να γίνει ενδοκρινολόγος και να βοηθήσει όσους ήδη αντιμετωπίζουν, αλλά και αυτούς που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την ασθένεια στο μέλλον.

Μιλώντας αποκλειστικά στο www.vradini.gr, αναλύει πώς είναι η καθημερινότητα των ατόμων που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη, στέλνοντας το μήνυμα πως μπορεί να έχουν κάποιες αυξημένες ανάγκες, όμως δεν είναι κατώτεροι σε σχέση με τους άλλους, απλά διαφορετικοί.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...