Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) ενημερώνει τους συλλόγους μέλη της ότι η Διεθνής Ομοσπονδία Διαβήτη (International Diabetes Federation – IDF), Τμήμα Ευρώπης, διοργανώνει και φέτος τη θερινή κατασκήνωση «Youth Leadership Camp», προκειμένου να ενδυναμώσει τις σχέσεις μεταξύ των νεαρών ατόμων, ηλικίας 18 – 30 ετών, με διαβήτη.

Το «Youth Leadership Camp» θα λάβει χώρα από τις 8 – 14 Ιουλίου 2018, στην Τσεχία, στην περιοχή Srby, κοντά στην Πράγα.

Όσα από τα μέλη των συλλόγων σας είναι 18 – 30 ετών, γνωρίζουν αγγλικά και θέλουν να πάρουν μέρος στη θερινή κατασκήνωση της IDF, θα πρέπει να εγγραφούν ηλεκτρονικά, μέχρι τις 26 Απριλίου, σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Εφόσον υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από μέλη σας, θα πρέπει επιπλέον να ενημερώσετε την ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ αποστέλλοντάς μας το/α όνομα/ονόματα των ενδιαφερομένων, όπως επίσης και στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους, προκειμένου να προχωρήσει η Ομοσπονδία στις απαραίτητες διαδικασίες.

Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από την IDF Ευρώπης, ενώ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ασφάλεια για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη (ευρωπαϊκή κάρτα ασφάλισης).

Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορείτε εδώ

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...