Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την απώλεια της συναδέλφου και συναγωνίστριας Σπυριδούλας Λάγιου και εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη και τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της.

Η Σπυριδούλα Λάγιου υπήρξε ιδρυτικό μέλος του πρώην Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών Αθήνας, νυν Συλλόγου Διαβητικών Αθήνας (ΣΥΔΑ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ), αλλά παράλληλα διετέλεσε και κεντρικό στέλεχος της Εθνικής Συνομοσπονδίας των Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑμεΑ).

Άνθρωπος υπεύθυνος, δίκαιος, ειλικρινής με γνώσεις και τεράστια προσφορά στον αγώνα κατά του Σακχαρώδη Διαβήτη, έδωσε πολλές μάχες για την υπεράσπιση των ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη και των δικαιωμάτων τους. Ήταν παράδειγμα εργατικότητας και ήθους για όλους μας.

Στο άγγελμα της απώλειας της εξαίρετης συναδέλφου και για να τιμηθεί η μνήμη και ο αγώνας που έδωσε ιδρύοντας, αλλά και διατελώντας επί 21 συναπτά έτη Πρόεδρος του νυν Συλλόγου Διαβητικών Αθήνας (ΣΥΔΑ), ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ αποφάσισαν να προχωρήσουν σε δωρεά προς τον Σύλλογο ώστε να συνεχίσει το έργο που πρώτη ξεκίνησε η δική μας Ρούλα. 

Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 12:00 στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου & Αγίου Ελευθερίου στο Αιγάλεω (Παπαναστασίου και Βορείου Ηπείρου).

Αιωνία της η μνήμη…..

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...