Επιστολή με θέμα: «Πρόβλημα εκτέλεσης από τα φαρμακεία γνωματεύσεων «Διαβητολογικού Υλικού» προς τον Προϊστάμενο Διεύθυνσης Στρατηγικού Σχεδιασμού, κ. Θεοφάνη Ρηγάτο, απέστειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ).

Στην επιστολή της η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ επανέρχεται για μία ακόμη φορά στο πρόβλημα που εντοπίζεται ήδη από το Φεβρουάριο με συγκεκριμένα ΑΜΚΑ ασφαλισμένων που το σύστημα αποκλείει από την εκτέλεση συνταγών αναλωσίμων,

Μετά τη συνάντηση στις 26 Απριλίου 2017 με τον κ. Ρηγάτο παρουσία του Προέδρου της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, κ. Χρήστου Δαραμήλα και του Μέλους του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ, κ. Γρηγόριου Λεοντόπουλου, Αντιπροέδρου Β’ της ΕΣΑμεΑ, τον ενημερώσαμε εκ νέου για το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Ρηγάτος μας τόνισε ότι το θέμα αυτό αφορά την ΗΔΙΚΑ και ζήτησε να του αποστείλλουμε περισσότερα στοιχεία για το μήνυμα που εμφανίζεται και δεν μπορεί να προχωρήσει η εκτέλεση των συγκεκριμένων γνωματεύσεων, προκειμένου να το δει επακριβώς και να προχωρήσει στη διευθέτησή του.

Στη συγκεκριμένη επιστολή η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ παραθέτει το μήνυμα που εμφανίζεται κατά τη διαδικασία εκτέλεσης της γνωμάτευσης επισημαίνοντας ότι αναμένει τις περαιτέρω ενέργειες για την άμεση επίλυση του εν λόγω προβλήματος.

Διαβάστε την επιστολή εδώ

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!


Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...