Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) απέστειλε επιστολή προς το μέλος του ΔΣ του ΕΟΠΥΥ, κ. Γρηγόριο Λεοντόπουλο, με θέμα: «Προβλήματα με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση «Διαβητολογικού Υλικού».

Στην επιστολή της η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ, μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε από άτομα με σακχαρώδη διαβήτη, αλλά και γιατρούς, ενημερώνει τον κ. Λεοντόπουλο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τον τελευταίο μήνα με την ηλεκτρονική συνταγογράφηση του «Διαβητολογικού Υλικού». Αυτό μάλιστα έρχεται έπειτα από το ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στον ΕΟΠΥΥ παρουσία του κ. Λεοντόπουλου, όπου μας διαβεβαίωσαν για την άμεση ανάρτηση νέας ανακοίνωσης με διορθώσεις σχετικά με το Διαβητολογικό Υλικό, κάτι που μέχρι και τώρα δεν έχει πραγματοποιηθεί.

Στην επιστολή της η ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ αναφέρει αναλυτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη και ζητά από τον ΕΟΠΥΥ να εκδώσει ανακοίνωση για παράταση της χειρόγραφης συνταγής τουλάχιστον και γι’ αυτό το μήνα, στην οποία να δίνεται η δυνατότητα για χορήγηση 6μηνης συνταγής για το σύνολο των αναλώσιμων υλικών που αφορούν το Σακχαρώδη Διαβήτη. 

Διαβάστε την επιστολή εδώ

 

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...