Ο Δήμος Κορυδαλλού και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα:

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω:

  • για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2
  • για την Κολπική Μαρμαρυγή 

την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 στις 10.30 π.μ., στο Δημαρχείο Κορυδαλλού, Λεωφόρος Γρ. Λαμπράκη 231.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Δήμου Κορυδαλλού και του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, στα πλαίσια προαγωγής υγείας των πολιτών, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) 

Κατά το πρώτο μέρος, θα αναπτύξουν το θέμα του Σακχαρώδους Διαβήτη τύπου 2, οι κ.κ. Γεώργιος Δημητρίου, Ειδικός Παθολόγος, Δημήτριος Συκιώτης, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ) και Γκόλφω Γεμιστού, Α’ Αντιπρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) και Πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων.

Κατά το δεύτερο μέρος, θα παρουσιάσει το θέμα της Κολπικής Μαρμαρυγής, ο κ. Δρ. Κωνσταντίνος Βογιατζίδης, Ειδικός Καρδιολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητής-Σύμβουλος Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν η κ. Ελευθερία Κοτσίδου, Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Δήμου Κορυδαλλού και ο κ. Γεώργιος Μακρυνός, Αντιπρόεδρος Β΄ ΕΔΔΥΠΠΥ, Δημοτικός Σύμβουλος Κορυδαλλού, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας. Επίσης, θα συμμετέχει και θα απευθύνει χαιρετισμό ο κ. Ηλίας Κοσμίδης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος ΕΔΑΠΕ Δήμου Κορυδαλλού.

Για όσους παραβρεθούν, θα ακολουθήσει δωρεάν εξέταση για σακχαρώδη διαβήτη (μέτρηση γλυκοζυλιωμένης αιμοσφαιρίνης).

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...