Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Ν. Καβάλας «Γλυκιά Αγκαλιά» στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη πραγματοποίησε εκδήλωση βασισμένη σε μετρήσεις σακχάρου και σχετική ιατρική ενημέρωση στο κέντρο της Καβάλας στις 18 Νοεμβρίου 2017.

Η εκδήλωση έγινε με την ευγενική χορηγία των εταιριών Wellion Med Trust-The Medical Services Company. Η συμβολή των συγκεκριμένων χορηγών με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό και τα αναλώσιμα υλικά ήταν πολύτιμη. Εξαιρετικά σημαντική ήταν επίσης η συμμετοχή του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, το οποίο στήριξε την εκδήλωση με νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και το διακεκριμένο ιατρό-διαβητολόγο κ. Στέφανο Παπαντωνίου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, εκτός από τη διαδικασία των μετρήσεων, παραχωρήθηκε ιατρική καθοδήγηση στα περιστατικά που κρίθηκε αναγκαίο. Τέλος, δεν πρέπει να παραληφθεί ότι στην εκδήλωση υπήρχε η δυνατότητα παροχής διατροφικών συμβουλών από τη διαιτολόγο-διατροφολόγο κ. Βασιλική Λαζαρίδου.
Κάθε τέτοια εκδήλωση έχει ως βασικό στόχο τη συνεχή ενημέρωση των πολιτών σχετικά με το θέμα του σακχαρώδη διαβήτη με σκοπό μια καλή ποιότητα ζωής και υγείας.

                        

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...