Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πειραιά και Νήσων με τη συνεργασία του Δρ. Ιωάννη Ντούπη, Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντή του Διαβητολογικού Ιατρείου του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας, πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 στη Σαλαμίνα, Ενημερωτική Εκδήλωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη με τίτλο: «Γνωρίζω, Διαχειρίζομαι, Προλαμβάνω».

Ήταν μια υπέροχη εκδήλωση, την οποία πλαισίωσε πλήθος κόσμου, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων του νησιού, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παραβρέθηκαν στον Πολυχώρο Εκδηλώσεων «Ακταία» στη Σαλαμίνα.

Την εκδήλωση προλόγισε η κα Γκόλφω Γεμιστού και στη συνέχεια ο διακεκριμένος επιστήμονας, Δρ. Ιωάννης Ντούπης, που επιμελήθηκε επιστημονικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης, ανέπτυξε σφαιρικά το θέμα του Διαβήτη και παρουσίασε, με το δικό του μοναδικό τρόπο, τις σύγχρονες εξελίξεις στο Σακχαρώδη Διαβήτη, τις δυνατότητες, τις επιλογές και τους κινδύνους. Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να υποβληθούν σε δωρεάν έλεγχο αγγείων και νεύρων στα πόδια και σε έλεγχο αρτηριακής πίεσης.

Μια ιδιαίτερα ευχάριστη νότα στην εκδήλωση έδωσε η κα Julie Massino, η οποία κατέθεσε τη δική της εμπειρία από τη ζωή της με το Διαβήτη και με την υπέροχη φωνή της ερμήνευσε το τραγούδι της, το «It’s not taboo», στέλνοντας μέσα από αυτό πολλά μηνύματα σε όλους μας!

Είναι βέβαιο, πως όσοι παρακολουθήσαμε την ομιλία του κου Ντούπη, ανανεώσαμε τις γνώσεις μας για το Διαβήτη, τον γνωρίσαμε ακόμα καλύτερα, έτσι ώστε να τον διαχειριστούμε αποτελεσματικότερα και να προλάβουμε τις δυσάρεστες επιπτώσεις του στην υγεία μας!

Η εκδήλωση συνολικά στέφθηκε με επιτυχία και ο απόηχος είναι εξαιρετικός! 

To Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί από καρδιάς το Δρ. Ιωάννη Ντούπη για την άριστη συνεργασία και την πολύτιμη συμβολή του στην εκδήλωση, καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση και την επιτυχία της!

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...