Η καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη με τίτλο: “Βάζουμε Τρίποντο στην Υγεία”, την οποία υλοποιεί για πρώτη φορά φέτος η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) παρουσιάστηκε στην εκπομπή “ONE Direct” του διαδικτυακού τηλεοπτικού σταθμού “ONE TV”.

Την παρουσίαση της δράσης έκανε η Έλενα Βακάλη, ειδικευόμενη ιατρός Παθολογίας στο Νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός – Κοργιαλένειο – Μπενάκειο”, μέλος του Συλλόγου Διαβητικών Αθήνας, πάσχουσα και η ίδια από Σακχαρώδη Διαβήτη, η οποία συμμετέχει ενεργά στις ενημερωτικές ομιλίες σε ιδιωτικά σχολεία της Αττικής, όπου πραγματοποιείται η δράση.

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης “Βάζουμε Τρίποντο στην Υγεία” περιλαμβάνει, εκτός από τις ενημερωτικές ομιλίες, τουρνουά μπάσκετ στις 23 – 24 Νοεμβρίου 2019 μεταξύ παιδικών/εφηβικών ομάδων σχολικών και μη στο Eurohoops Dome (Ευρώτα 24, Κηφισιά).

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με την καμπάνια της ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ από την ιστοσελίδα: https://3pontostinygeia.gr αλλά και μέσα από τη σελίδα της δράσης στο Facebook: “Βάζουμε Τρίποντο στην Υγεία”.

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...