Ο ΕΟΠΥΥ ενημερώνει τους ασφαλισμένους, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας για αναστολή πίστωσης στη χορήγηση σκευασμάτων ειδικής διατροφής και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού, ότι η προμήθεια των εν λόγω υλικών και σκευασμάτων μπορεί να γίνεται με τον ίδιο τρόπο και χωρίς προπληρωμή και από τους λοιπούς συμβεβλημένους παρόχους.

Συγκεκριμένα:

Α. Σκευάσματα ειδικής διατροφής μπορούν να προμηθεύονται εκτός των φαρμακείων και από τους συμβεβλημένους παρόχους που καταγράφονται στον πίνακα 1.

Β. Αναλώσιμο υγειονομικό και ιατροτεχνολογικό υλικό μπορούν να προμηθεύονται εκτός των φαρμακείων και από τους συμβεβλημένους παρόχους που καταγράφονται στον πίνακα 2.

Γ. Ειδικότερα το αναλώσιμο υγειονομικό υλικό για το διαβήτη μπορούν να το προμηθεύονται σε περίπτωση ανάγκης από το Φαρμακείο ΕΟΠΥΥ Πάτρας, επί της οδού Γιαννιτσών 3, στην Πάτρα και ώρες 08:00 έως 15:00.

Για οποιαδήποτε αναφορά επί του θέματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Οργανισμό στις τηλεφωνικές γραμμές: 2610466553, 2610466555 ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση: diabetes@eopyy.gov.gr.

Διαβάστε την ανακοίνωση εδώ

Καλωσήρθατε στον Γλυκό Πλανήτη!

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να μαθαίνετε όλα τα νέα μας!
Email address
First Name
Last Name
Secure and Spam free...